Sari la conținut

News flash - 12 octombrie 2014

12 octombrie 2014. Este talentată, frumoasă şi mereu plină de viaţă! Actriţa Reese Witherspoon dovedeşte că întotdeauna a fost MAI MULT decât... „Blonda de la Drept". Witherspoon, împreună cu solista şi actriţa Jennifer Lopez, ocupă primele locuri în lista anuală a celor mai influente femei din lume, întocmită de revista Variety! Actriţa, în vârstă de 38 de ani, a câştigat un premiu Oscar, este mamă a trei copii, deţine o companie de producţie cinema şi promovează diverse programe educaţionale pentru fete prin intermediul fundaţiei sale, Malala Fund. Topul revistei Variety este completat de actriţa Jane Fonda, producătoarea de film Donna Langley şi actriţa Viola Davis.

Cine nu-şi aduce aminte de misteriosul, enigmaticul şi fascinantul serial „Twin Peaks"? Ei bine, pregătiţi-vă să fiţi speriaţi... din nou, după mai bine de 20 de ani! O serie-cult a anilor 1990, „Twin Peaks" va reveni pe micile ecrane în 2016, cu o continuare de nouă episoade. Acestea vor fi regizate de David Lynch şi au fost scrise de acesta împreună cu Mark Frost. Deocamdată serialul va fi difuzat în Statele Unite ale Americii, dar... cine ştie? „Pădurea fie cu voi", au spus David Lynch şi Mark Frost într-o declaraţie comună.

O situaţie... neplăcută! Onorariile unor actori de seamă, precum Robert Downey Jr., Sandra Bullock sau Katherine Heigl, dar şi cele ale unor agenţi de top de la Hollywood, precum Ari Emanuel şi Patrick Whitesell, au fost dezvăluite recent de publicaţia The Hollywood Reporter. Superstarul Robert Downey Jr. a primit 75 de milioane de dolari în ultimul an, cu ajutorul clauzei potrivit căruia actorul primeşte 7 cenţi la fiecare dolar pentru încasările filmului „Iron Man 3". Leonardo DiCaprio a câştigat 25 de milioane de dolari pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street", iar Sandra Bullock, 10 milioane de dolari pentru rolul din „The Heat"!

Cel de-al doilea lungmetraj regizat de actriţa Angelina Jolie va avea premiera internaţională pe 17 noiembrie, în Sydney, Australia! „Unbroken" spune povestea atletului olimpic Louis Zamperini, un veteran al Celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul deja a născut o mulţime de dezbateri privind posibila nominalizare la Premiile Oscar!

Actriţa Jennifer Lawrence, una dintre zecile de celebrităţi ale căror fotografii private au fost furate şi publicate pe internet în septembrie, a vorbit pentru prima dată despre scandalul privind furtul de imagini - şi a făcut-o cu demnitate şi curaj! Actriţa a catalogat acest incident drept „infracţiune de natură sexuală": „Doar pentru că sunt o persoană publică, doar pentru că sunt actriţă, nu înseamnă că eu am cerut să se întâmple asta. Ce s-a întâmplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustător. Legile trebuie schimbate şi noi trebuie să ne schimbăm", a declarat Jennifer Lawrence.

Este oficial! Paul Fieg, omul din spatele comediei de acţiune „The Heat", va regiza şi scrie un nou film „Ghostbusters"! De data aceasta însă doreşte o distribuţie formată doar din femei! Cineastul de 52 de ani va fi ajutat de Kate Dippold, cea care a semnat scenariul producţiei „The Heat". Actorul Bill Murray, adică... „tăticul" vânătorilor de fantome, a declarat că s-ar duce să vadă acest film. Actorul este sigur de cel puţin un lucru: că protagonistele vor avea costume... atrăgătoare!