Sari la conținut

News flash - 14 decembrie 2014

14 decembrie 2014. În noul film al studiourilor "Pixar", "Inside Out", emoţiile din mintea oricărui om sunt personificate. Personajul principal este o fetiţă care trece prin mai multe situaţii delicate. Premiera va avea loc în iunie 2015. Vocile personajelor apartin actorilor Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane şi Kyle MacLachlan. 

Actorul Benedict Cumberbatch va interpreta un supererou... magic în filmul "Doctor Strange". Producţia va fi lansată în 2016 şi face parte din Universul Cinematografic Marvel. Doctor Strange va fi, în viitor, şi membru al echipei de supereroi The Avengers. Filmul va fi regizat de Scott Derrickson.

Ewan McGregor îl interpretează şi pe Iisus, dar şi pe Diavol în producţia "Last Days in the Desert". Filmul este un capitol imaginar din perioada petrecută de Hristos în deşert. Personajul principal este testat în privinţa destinului unei familii aflate în criză. Producţia va avea premiera mondială în februarie, la festivalul Sundance.

Filmul "Birdman", regizat de Alejandro Gonzalez Innaritu, a primit cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur 2015, în număr de şapte. "Birdman", cu Michael Keaton în rolul principal, este povestea unui actor devenit celebru pentru interpretarea unui supererou, care încearcă să se reinventeze cu ajutorul unei piese pe Broadway. Cu câte cinci nominalizări se regăsesc pe listă "Boyhood", "Gone Girl" şi "The Grand Budapest Hotel". Julianne Moore a fost nominalizată de două ori, pentru rolurile sale din "Still Alice" şi "Maps to the Stars". Gala de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie şi va fi prezentată, a treia oara, de actriţele de comedie Amy Poehler şi Tina Fey.