Sari la conținut
News Alert

News flash - 19 octombrie 2014

19 octombrie 2014. Cineastul Michel Hazanavicius, premiat cu Oscar pentru regia filmului „The Artist” este invitatul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest. El îşi va prezenta productia „The Search”, o dramă despre războiul din Cecenia. Alături de el, la Bucureşti vine şi Berenice Bejo, actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din „The Artist”. Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest se desfăşoară între 24 şi 30 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Patria şi CInema Elvira Popescu. Biletele s-au pus deja în vânzare. 

Actorul Neil Patrick Harris, cunoscut mai ales în rândul fanilor serialului de comedie "How I Met Your Mother", va fi gazda galei de decernare a premiilor Oscar în 2015, a anunţat Academia de film americană. Actorul, în vârstă de 41 de ani, a mai prezentat în trecut şi gala de decernare a premiilor Emmy. Cea de-a 87-a ediţie a Oscarurilor va fi transmisă în direct, de la Los Angeles, în peste 200 de ţări, pe 22 februarie 2015.

Penelope Cruz a fost desemnată "Cea mai sexy femeie în viață" de către revista "Esquire". Cruz are 40 de ani și este căsătorită cu actorul Javier Bardem. Actrița este câștigătoarea unui premiu Oscar. Anul trecut, Esquire a numit tot o actriță, pe Scarlett Johansson, drept cea mai sexy femeie din lume.

Hugh Grant s-a retras din producţia celui de-al treilea film din seria "Jurnalul lui Bridget Jones". De asemenea, producătorii au angajat un nume celebru pentru a rescrie scenariul proiectului: Emma Thompson. Din distribuţia filmului fac parte, în continuare, Renee Zellwegger şi Colin Firth.