Sari la conținut

News flash - 23 noiembrie 2014

23 noiembrie 2014. Actorul Christoph Waltz, câştigător a două Oscaruri, va avea un rol important în cel de-al douăzecişitreilea film din seria Bond. O sursă care a citit scenariul susţine că nu este clar dacă Waltz interpretează un prieten sau un duşman al agentului 007. James Bond va fi interpretat pentru a patra oară de Daniel Craig, iar regizor este Sam Mendes.

Seria "The Highlander" sau "Nemuritorul" va avea parte de o nouă producţie lansată în cinematografe, iar producătorii îşi doresc ca unul dintre rolurile principale să fie interpretat de Tom Cruise. Momentan, actorul lucrează la "Misiune: Imposibilă cinci".

Regizorul producţiei "Hunger Games: Mockingjay", a refuzat să îl recreeze pe calculator pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman. Actorul, care a murit în urma unei supradoze chiar în timpul producţiei, mai avea două secvenţe de filmat pentru seria de succes.

Actorul Matt Damon a confirmat ca îl va interpreta pentru a patra oară pe faimosul spion "Jason Bourne". Cel mai recent film din serie l-a avut în rolul principal pe Jeremy Renner. Producţia va apărea în 2016.

Paul Greengrass va regiza o nouă adaptare pentru marele ecran a romanului "1984" de George Orwell. Momentan nu se cunosc detalii despre distribuţia filmului. Greengrass s-a bucurat de succes cu lungmetrajul său "Captain Phillips".

Regizorul Mike Nichols, cunoscut pentru lungmetrajele "The Graduate", "Closer" şi "Who's Afraid of Virginia Woolf", s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. El este unul dintre puţinii artişti care a câştigat cele patru mari premii din Statele Unite: Emmy, Grammy, Oscar si Tony.