(P) Terase mari și vedere la pădure în noile apartamente din Arbo Residence Mogoșoaia

Data actualizării: Data publicării:
Imagine de deschidere

Cartierul nou din Mogoșoaia, situat la 20 de minute de mers cu mașina de Piața Presei Libere, este dedicat celor care doresc să fie vecini cu natura și să se bucure de liniște, dar să rămână conectați la centrul orașului. Arbo Residence este dedicat celor pentru care acasă înseamnă liniște și relaxare, aproape de natură, cu aer curat și confort fără limite.

Mai mult decât un ansamblu de locuințe, Arbo Residence este locul în care confortul se îmbină cu design-ul exclusivist pentru a crea un stil de viață ideal. Arhitectura modernă este susținută de o structură combinată și completă cu specificații tehnice ideale (stâlpi din beton armat, închideri din cărămidă cu un grad sporit de termo-eficiență, tâmplărie exterioară din profil PVC cu geam termopan). Amplasat într-o zonă priveligiată, aproape de natură, în imediata vecinătate a pădurii și a lacului Mogoșoaia.

Bucureștenii sunt deja obișnuiți cu energia bună a acestui loc, fiind locația perfectă pentru un picnic în weekend sau pentru plimbări în natură. În Arbo Mogoșoaia - Cartierul Nou, te poți bucura de liniște, aer curat și de o atmosferă de relaxare deplină.

Ce oferă Arbo Residence Mogoșoaia?

Situat în apropierea Palatului Mogoșoaia, Arbo Residence redefinește conceptul de a locui și îți propune să te întorci în mijlocul naturii și să te bucuri de toate facilitățile și avantajele unui apartament high-end.


Cartierul Nou din Mogoșoaia îți permite să te bucuri de natură, având în același timp la îndemână și farmecul unui stil de viață metropolitan, bazat pe confort și tehnologie. În Arbo Residence, ești la doar 20 de minute de mers cu mașina până la Piața Presei Libere, iar pentru cei care nu dispun de masina personala, stația de STB pentru liniile R 436 (pleacă din Buftea și ajunge în Străulești, cu multiple opriri în Mogoșoaia) sau R 474 (pleacă din Mogoșoaia și ajunge în Cartier Dămăroaia) este la câteva minute de mers pe jos.

Într-un proiect rezidențial unde accentul este pus pe detalii, apartamentele din Arbo Residence au un design exclusivist și finisaje moderne, de o calitate superioară.

Poți alege între studio-uri, apartamente cu două și trei camere, dar și apartamente duplex. Prețurile încep de la 44.616 de euro + 5% TVA pentru locuințele tip studio si ajung până la 189.628 de euro + TVA pentru un apartament duplex de 4 camere cu o suprafață utilă de 124.36 mp și terasă de 112.41 mp.

Ți-ar plăcea să-ți începi fiecare zi savurând cafeaua pe terasă? Vino să vezi apartamentele cu grădină la parter sau cele cu terasă mare. În Arbo Residence, poți opta pentru un apartament cu grădină și poți avea până la 125 mp de grădină!

Pentru familiile cu copii, un apartament cu 3 camere are o suprafață utilă de 84.77 mp și o grădină suficient de mare cât să cuprindă nevoile fiecărui membru al familiei, începând de la spațiu de joacă pentru copii, cât și spațiu de relaxare și grătar pentru weekend-urile petrecute acasă. Prețul apartamentului cu 3 camere este de 117.068 € +TVA, redus de la 128.775 €.

Iar dacă ești în căutarea unui apartament cu terasă, descoperă locuintele de tip duplex cu 3 și 4 camere, cu terase care pot ajunge până la 118.36 mp. Suprafața utilă în cazul duplexurilor începe de la 105 mp, iar prețurile încep de la 149.594 € +TVA, cu Avantaj Client de până la 18.963€, în funcție de tipul de apartament ales.

Avantajele unei locuințe într-un ansamblu rezidențial, lângă București

În ultimii ani, am fost nevoiți să ne adaptăm la noul context social, însă această ajustare a adus și conștientizarea faptului că avem nevoie de un spațiu în care să ne simțim confortabil în siguranță, și în care să putem face toate lucrurile pe care le făceam înainte într-un birou.

Oamenii au început să prefere spațiile de locuit mai mari, în locul unui apartament în oraș, chiar dacă asta înseamnă că sunt în afara Bucureștiului. Așa că dezvoltatorii de ansambluri rezidențiale au început să contureze și să construiască ansambluri care se află cât mai aproape de natură, cu apartamente care permit nu doar organizarea unei grădini, ci care să ofere și spații perfecte pentru work from home.

În locuințele cu grădină sau terasă vei avea mereu la dispoziție un loc magic în care să te bucuri de aer curat, de soare și de vreme bună. Acest spațiu poate deveni loc de joacă, loc de socializare alături de prieteni sau familie sau chiar și spațiu de lucru pe timp de vară, în perioadele în care lucrezi de acasă.

Peste 1.000 de apartamente vor fi în Arbo Residence. Proiectul și își propune să le ofere rezidenților bucuria de a locui într-un complex unde se pot simți în siguranță și pot face parte dintr-o comunitate ce împărtășește aceleaşi principii şi valori.

Înconjurat de spații verzi și de zone de relaxare bine delimitate, Arbo Residence poate deveni oaza ta verde de liniște, locul unde revii acasă și de unde îți iei energia pozitivă, alături de toți cei dragi.

Află mai multe despre noi și vino să vezi cu ochii tai cum arată apartamentele din Arbo Residence Mogoșoaia: oferte.arboresidence.ro

Sales Office: 0310 051 744

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri