Shah Rukh Khan, „Regele Bollywoodului”, a ajuns la spital cu insolație după ce a participat la un meci de cricket

Data actualizării: Data publicării:
India: IPL: Kolkata Knight Riders v Lucknow Super Giants
„Regele Khan” are statutul de semizeu în India. Shah Rukh Khan (foto) a jucat în peste 90 de filme și a câștigat numeroase premii. Sursa foto: Profimedia Images

Shah Rukh Khan, „Regele Bollywoodului” a fost internat în spital cu insolație, după ce a participat la un meci de cricket. India se confruntă cu un val de căldură, cu temperaturi care au depășit 47 de grade Celsius.

Superstarul în vârstă de 58 de ani a fost internat pentru tratament miercuri în orașul Ahmedabad din statul Gujarat, pe litoralul de vest al Indiei, a declarat poliția reporterilor locali. Temperaturile maxime din regiune au urcat la 45 de grade Celsius în această săptămână, scrie CNN.

„Tuturor fanilor și celor care doresc binele domnului Khan, se descurcă bine. Vă mulțumim pentru dragostea, rugăciunile și îngrijorarea voastră”, a scris managerul său, Pooja Dadlani, pe X, joi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Khan „a fost internat la Spitalul K D după ce a suferit o insolație”, a informat miercuri Press Trust of India, citându-l pe superintendentul de poliție din Ahmedabad, Om Prakash Jat. Videoclipul difuzat de o agenție locală de știri a arătat-o pe soția lui Khan, Gauri, sosind la spital joi dimineață pentru a-l vizita.

Cunoscut și sub numele de „Regele Khan”, actorul are statutul de semizeu în India, după ce a jucat în peste 90 de filme și a câștigat mai multe premii. El a primit a patra cea mai mare onoare civilă din India în 2005 și un loc pe lista celor mai influente 100 de personalități ale revistei Time în 2022.

Khan a fost la Ahmedabad pentru a participa la un meci de cricket din Premier League dintre Kolkata Knight Riders, o echipă pe care o deține în comun, și Sunrisers Hyderabad.

India este afectată de un val de căldură severă

Spitalizarea actorului vine în timp ce valul de căldură continuă să cuprindă anumite părți ale țării, unde mai mulți oameni ajung la spital cu diverse probleme cauzate de temperaturile ridicate, iar unele au fost închise.

Autoritățile din Delhi au ordonat săptămâna aceasta să închidă școlile mai repede pentru vacanțele de vară, după ce temperaturile au ajuns la 47,4 grade Celsius, în timp ce orașul Barmer din Rajasthan a înregistrat o temperatură maximă de 48 de grade Celsius, miercuri, potrivit IMD.

Se așteaptă ca temperaturile să rămână ridicate în următoarele zile, iar acest val de căldură severă vine în momentul în care țara cu 1,4 miliarde de oameni organizează alegeri naționale.

India se confruntă adesea cu valurile de căldură în lunile de vară mai și iunie, dar în ultimii ani acestea au ajuns mai devreme și s-au prelungit. Experții spun că criza climatică va provoca valuri de căldură mai frecvente și mai lungi în viitor, testând capacitatea Indiei de a se adapta.

Potrivit Grupului Interguvernamental pentru Schimbări Climatice, India este printre țările care se așteaptă să fie cel mai grav afectate de criza climatică, amenințând dezvoltarea economică și riscând să-și inverseze progresul în ceea ce privește reducerea sărăciei, sănătatea și creșterea economică.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Noi reguli în școlile din România. Schimbarea devine obligatorie pentru elevi
Digi FM
O femeie a petrecut 43 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ce a decis acum un judecător...
Pro FM
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații...
Film Now
Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. „Au inițiat un plan de salvare și au făcut scut în jurul...
Adevarul
Șeful Biroului Interpol din Republica Moldova, arestat pentru ștergerea datelor infractorilor urmăriți...
Newsweek
Oferta Rusiei pentru pace a fost respinsă. Ședință de urgență, submarin nuclear rusesc în Scoția
Digi FM
Julia Roberts, spectaculoasă la brațul lui Biden, la o strângere de fonduri la care au participat și Clooney...
Digi World
Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în...
Digi Animal World
Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime
Film Now
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la...
UTV
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o...