Frenezie în Austria după ce un cuplu a dat anunț că angajează o bonă cu 7.500 de euro pentru 6 săptămâni

Data publicării:
tanara cu bebelus in brate
Un cuplu din Austria a dat anunț că angajează o bonă cu 7.500 de euro pentru 6 săptămâni FOTO: Shutterstock

Un cuplu din Austria a declanșat o adevărată frenezie în Austria după ce a dat anunț că angajează o bonă care urmează să încaseze un salariu de 7.500 de euro pentru 6 săptămâni de lucru.

La prima vedere, anunțul de angajare din Carintia este foarte tentant, dar oferta are și câteva condiții, relatează heute.at.

Familia austro-americană a anunțat că este în căutarea unei bone pe o perioadă de 6 săptămâni, pentru fiica lor care urmează să se nască pe data de 7 iulie. Salariul anunțat este de 250 de euro pe zi.

Cu o săptămână de lucru de 5 zile, salariul ajunge la suma de 7.500 de euro pentru cele șase săptămâni. Dar plata generoasă va veni cu câteva condiții. „Se lucrează între 12 și la 18 ore pe zi”. Anunțul nu spune nimic despre zile libere sau despre asigurarea de sănătate.

În cele 12-18 ore de muncă pe zi, bona se va ocupa de baia bebelușului, schimbarea scutecelor, adormit, spălatul hainelor, igienizare și pregătirea biberoanelor, plimbări în aer liber, crearea unei rutine optime de somn pentru bebeluș și documentarea creșterii în greutate.

Se cere, de asemenea, ca bona să aibă experiență cu nou-născuți. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj, dar nu este necesară, aceeași precizare fiind făcută și pentru limba germană.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri