Sari la conținut

Mega Image te provoacă la cel mai tare concurs de cooking!

Îți place să gătești și auzi des că preparatele tale sunt cele mai gustoase? Decorezi farfuriile precum artiștii care vând tablouri de milioane? Fotografiile preparatelor tale strâng sute de like-uri și share-uri pe rețelele de socializare? Dacă ai răspuns „da” la cel puțin una din întrebările de mai sus, sau dacă vrei să poți face asta în viitor, acceptă provocarea #foodsie de la Mega Image și înscrie-te la concursul plin de inspirație dedicat tuturor pasionaților de gătit.

food on plate

FOTO : Gulliver/ Getty Images

#foodsie este locul în care pasionații de gătit au șansa să-și demonstreze abilitățile de bucătari și să fie și răsplătiți pentru asta.

Se spune că o masă reușită trebuie să ne încânte toate simțurile, dar provocarea cea mai mare este să reușim să le stârnim printr-o fotografie. Dacă simți că ai o poveste de spus și nu-ți găsești cuvintele, încearcă să o spui cu ajutorul imaginilor. Gătește un preparat cât mai gustos, gândește un plating care să-l pună în valoare și fă-i o fotografie care să transmită pasiunea ta pentru gătit și să-i inspire pe cei care o vor privi.

Proiectul #foodsie înseamnă un concurs care urmărește să le testeze participanților abilitățile de cooking, plating și fotografie culinară.

  • 3 etape de concurs, fiecare etapă durează 4 săptămâni

  • 1 etapă conține: 1 provocare cooking, 1 provocare plating, 1 provocare foto culinară

Intră pe foodsie.ro și vezi cine sunt specialiștii care te vor însoți pe perioada concursului. Înscrie-te și acceptă provocarea!