Felicia Filip: Singura dispută cu soțul meu apare atunci când vreau să mănânc înghețată

Data publicării:
20032013 20felicia-55802

„Soțul meu, la 12.01, azi noapte, mi-a spus La mulți ani. De dimineață a dat drumul la TV, pe Digi24, și am auzit prima urare de după Cristian, care a fost a dvs.”, a spus Felicia Filip.

„Azi voi merege la Opera comică pentru copii, unde sunt director artistic, apoi acasă, îmi voi face studiul zilnic, la 18.00 vom merge la Banca Națională, unde va fi un eveniment cultural, apoi mă las în grija soțului meu. De ziua lui, eu organizez ziua respectivă, iar de ziua mea, el îmi organizează ziua, îmi face surprize”, a mărturisit artista.

„Sper să fie ceva care să îi facă plăcere”, a spus regizorul Cristian Mihăilescu, soțul și impresarul Feliciei Filip.

Vorbind despre disputele care apar, din când în când, în orice cuplu, Felicia Filip a recunoscut, râzând, că singura dispută apare atunci când ea vrea înghețată.

„Ziua mea mi-am petrecut-o de multe ori pe scenă. Am fost la un moment dat la Toulouse, el trebuia să vină la premieră, de ziua mea. M-a făcut o surpriză, a spus la început că nu poate să ajungă. Cu 5 minute înainte de spectacol, a apărut la cabină o mână care îmi aducea o jucărie pe care scria Te iubesc. Ziua a fost perfectă. Dorința principală e să fim sănătoși, iar eu vreau să dăruiesc și să primesc iubire”, a subliniat Felicia Filip.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri