În numai două ore, s-au vândut 20.000 de bilete la Festivalul „George Enescu”

Data publicării:
festival george enescu

Numai online, pe site-ul Eventim, s-au plasat peste 2.500 de comenzi în aceste prime două ore, depășind un număr total de 13.500 de bilete.

“Deși mulți ar crede că astfel de cifre sunt posibile numai pentru meciuri de fotbal sau concerte rock, iată că Festivalul George Enescu a bătut toate recordurile privind vânzarea de bilete. 20.000 de bilete în primele două ore de vânzare reprezintă o performanță până acum unică și suntem siguri că până la sfârșitul zilei cifra va crește semnificativ”, spune directorul Eventim, Valentin Vasiloiu.

Numai în primele 10 minute de la startul vânzării biletelor, existau deja evenimente sold-out din seria Recitaluri și Concerte Camerale: recitalurile pianiștilor Radu Lupu și Evgeny Kissin, Virtuozii din București, recitalul Murray Perahia. La acestea, s-au adăugat în mai puțin de o oră, majoritatea evenimentelor din seria Recitaluri și Concerte Camerale, precum și multe dintre evenimentele din Seria Concertele de la Miezul Nopții.

Aproximativ 40.000 de bilete individuale pentru Festivalul Internațional George Enescu au fost puse în vânzare astăzi, de la ora 10.00, atât online, pe siteul www.eventim.ro, precum și la birourile Eventim din București, Cluj și Timișoara. De asemenea, biletele au fost pue în vânzare și în magazinele reațelei Eventim din țară: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și librăriile Cărturești. Tichetele pot fi procurate, de asemenea, și de pe siteurile Eventim din străinătate și în rețelele Eventim internaționale.

Peste 150 de evenimente sunt programate să aibă loc în perioada 1-28 septembrie 2013, la București și în mai multe orașe din țară (Arad, Bacău, Braşov, Cluj, Iași, Oradea, Sibiu şi Timișoara), în cadrul Festivalului Enescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri