24înOraș. Patru zile de concerte și piese de teatru

Data publicării:
25032013 20m 20posteuca-56707

Propunerea realizatorilor rubricii 24înOraș pentru luni este o piesă de teatru. „Spitalul Comunal” spune, cu umor, povestea unor pacienți bolnavi psihic, care încearcă să inverseze rolurile: se percep pe ei ca normali, într-o lume dezaxantă. Piesa se joacă la Teatrul Metropolis, de la ora 19.

Marți, trupa Zob, împreuna cu trupa Subcarpați, dar și alți colegi de breaslă sunt gata să cânte gratis pentru un concert caritabil. Vor concerta la Silver Church, de la ora 19. Tot marți, la Teatrul Act, de la ora 19, se joacă piesa lui Mimi Brănescu, „Dumnezeu de a doua zi”.

Miercuri este ziua în care Horia Brenciu, după ce a cutreierat în lung și în lat România și a făcut show prin orașele țării, ajunge la București să cânte lansarea noului album: „40”. Un alt trubadur, Nicu Alifantis, va susține, tot miercuri, la sala Excelsior, un concert de la ora 19.

Joi este zi de sărbătoare pentru trupa URMA, care împlinește 10 ani. După patru albume scoase pe piață, Urma ține să mulțumească tuturor cu un concert aniversar, joi seara, de la 22.00, în clubul Silver Church.

Și în țară au loc evenimente care nu merită ratate.

Maestrul Tudor Gheorghe se oprește azi la Timisoara, să cânte „Ce-am am avut și ce am pierdut”.

La Craiova, Silviu Purcarete are, pe 26 martie, o reprezentație la Teatrul Marin Sorescu, cu piesa „Furtuna” după Shakespeare.

La Iași, la Teatrul Național Vasile Alecsandri se joacă spectacolul „Chirița și ceilalți”, miercuri, de la ora 18.00

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri