Aerosmith își amână concertele. Solistul Steven Tyler a fost diagnosticat cu sângerări la corzile vocale

Data publicării:
Steven Tyler la un concert cântă la microfon
Steven Tyler a fost obligat să renunțe la concerte din cauza problemelor de sănătate. Foto: Profimedia Images

Solistul trupei rock Aerosmith, Steven Tyler, suferă de probleme grave la corzile vocale și a fost obligat să-și amâne șase concerte din cadrul turului de adio al trupei.

„Sunt devastat să vă anunț că am primit ordine stricte de la medic să nu mai cânt pentru următoarele 30 de zile. Am suferit răni la corzile bocale în timpul concertului de sâmbătă, iar ele au dus la sângerări.

Vom trebui să amânăm câteva dintre concerte pentru a putea să revenim și să vă oferim spectacolul pe care îl meritați”, a transmis cântărețul într-un mesaj scris adresat fanilor săi cu bilete la concert.

Trupa Aerosmith ar fi urmat să-și încheie turul de audio în ianuarie 2024, însă acesta se va încheia, acum, în februarie, din cauza reprogramărilor.

Turul „Peace Out” a fost anunțat ca fiind „cel mai grozav spectacol al vieților noastre” de trupă, atunci când a fost anunțat, în luna mai. Până acum, Aerosmith a susținut trei concerte.

Din Aerosmith fac parte membrii fondatori – Tyler, chitaristul principal Joe Perry, chitaristul Brad Whitford, basistul Tom Hamilton și toboșarul Joey Kramer. Acesta din urmă a anunțat că nu va participa la acest tur pentru a-și „direcționa toată atenția asupra familiei și sănătății sale”, conform trupei.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri