Sari la conținut

„Batman v Superman” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

 

Batman v Superman: Dawn of Justice”, un film în regia lui Zack Snyder, cu Henry Cavill în costumul lui Superman și respectiv cu Ben Affleck în rolul omului-liliac a adunat cu 70% mai puține încasări decât în prima săptămână de la lansare. În total, în cele două săptămâni de la lansare acest film a strâns 261,46 milioane de dolari.

Animația „Zootopia”, a studiourilor Disney, continuă să ocupe locul doi, cu încasări de 20 de milioane de dolari. Aventurile iepuroaicei polițiste Judy Hopps, care lucrează într-un oraș populat numai de animale, au reușit să adune de la lansarea din urmă cu 5 săptămâni suma de 275,94 de milioane de dolari.

Comedia „My Big Fat Greek Wedding 2”, în regia lui Kirk Jones, s-a menținut pe locul trei în clasament cu încasări de 11,1 milioane de dolari.

Poziția a patra este ocupată de producția „God's not Dead 2”, în regia lui Harold Cronk, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. Filmul vorbește despre o profesoară de istorie de la un liceu care, în cadrul unei ore de curs, îl compară pe Iisus cu Martin Luther King și apoi ajunge în fața instanței într-un proces în care este acuzată că ar face propagandă religioasă în școală.

Drama „Miracles from Heaven”, cu Jennifer Garner și Queen Latifah în rolurile principale, a coborât până pe locul 5, cu încasări de 7,55 milioane de dolari în cea de-a treia săptămână de la lansare. Acest film a adunat până acum 46,82 milioane de dolari.

„Divergent 3: Allegiant”, film SF și de aventuri cu Shailene Woodley și Jeff Daniels, ocupă poziția a șasea cu încasări de 5,72 milioane de dolari, în timp ce poziția a șaptea este ocupată de filmul „10 Cloverfield Lane”, cu Mary Elisabeth Winstead și John Goodman, cu încasări de 4,75 milioane de dolari.

Ultimele trei poziții ale topului din această săptămână sunt ocupate de filmele „Meet the Black's”, cu încasări de 4,1 milioane de dolari, „Eye in the Sky”, cu 4,05 milioane de dolari și respectiv „Deadpool”, cu 3,5 milioane de dolari.