Ca-n filme. Marius Vizante: „Am coborât în miezul muncitorilor, vecinilor de la bloc, țăranilor. Lor ne adresăm cu rolurile noastre”

Data publicării:
marius vizante

 

Vorbește cu pasiune despre teatru, dar știe foarte bine cât de greu este pentru un tânăr actor să se impună, să obţină roluri importante şi să fie plătit pe măsură. Şi asta pentru că legile sunt strâmb făcute. În paralel cu cariera de film, Marius Florea Vizante și-a croit un drum si în televiziune.

„Am coborât în miezul muncitorilor, vecinilor de la bloc, țăranilor. Pentru că lor ne adresăm cu rolurile noastre. Și-atunci, cumva, am găsit o cale că asta ar fi cel mai bun limbaj. Dar dacă privești pe deasupra, mesajul e mult mai mare. Noi am creat personaje recognoscibile: prostul îngâmfat, zgârcitul, leneșul, și așa mai departe. Din cauza asta lucrurile sunt trainice. Făceam un divertisment de o cu totul altă factură decât ce se face astăzi, cu strâmbături, cu pantaloni în vine, cu tot felul de imitații ieftine și pseudo-parodii și, în sfârșit, lucruri de joasă calitate. Însă orice lucru bun nu ramâne nepedepsit. Așa se-ntâmpla până acum, cel puțin, cu aparițiile mele în film, așa s-a întâmplat cu grupul Vouă, cu anumite spectacole care erau extraordinar de bune și care se jucau cu mare succes. Se-ntâmpla asta în societatea românească, vine o nouă conducere, care trebuie sa schimbe tot, tot ce-a fost înainte n-a fost bun. Ceea ce e o tâmpenie fără margini”, spune actorul.

Mai multe detalii şi interviul complet, îl puteţi urmări duminică, 13 octombrie 2013, de la ora 16.20 pe Digi24, în cadrul emisiunii Ca-n filme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri