Cuplul prezidenţial în vacanţă: Traian Băsescu şi soţia sa şi-au petrecut ultima seară de concediu la Restaurantul Cireşica din Neptun

Data publicării:
basescu pisica

Preşedintele Traian Băsescu şi-a luat câteva zile libere pentru a se relaxa la malul Mării Negre. Joi seară, şeful statului a luat cina cu soţia sa, Maria, la un restaurant din Neptun, pentru ca vineri să revină la Bucureşti, reluându-şi activitatea în forţă, cu o şedinţă CSAT.

Preşedintele Traian Băsescu îşi petrece vacanţa de vară pe litoralul românesc. Şeful statului a ajuns aici miercurea trecută şi s-a cazat la vila de protocol de la Neptun. S-a plimbat în larg cu şalupa, a făcut un popas pe ambarcaţiunea Pazei de Coastă, s-a fotografiat cu turiştii şi a ieşit cu soţia la restaurantul preferat.

Joi seară, cuplul prezidenţial a luat din nou masa la restaurantul Cireşica din Neptun. Cina a durat aproximativ patru ore; după miezul nopţii, cuplul prezidenţial s-a retras la vila de protocol. Vineri, preşedintele revine la Bucureşti, unde prezidează şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Aceasta este a patra ocazie cu care preşedintele ajunge pe litoral în acest an. Traian Băsescu s-a mai aflat la Neptun de 1 Mai şi de Rusalii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri