Filmul care se menține pe primul loc în box office de trei săptămâni

Data publicării:
GettyImages-184177692

Versiunea Disney a aventurilor lui Mowgli, plină de efecte speciale, a obținut 43,7 milioane de dolari între vineri și duminică în cinematografele americane și canadiene și încasări totale de 253,4 milioane de dolari în trei săptămâni de la lansare.

Locul secund este ocupat în continuare de „The Huntsman: Winter's War”, cea mai recentă adaptare a celebrului basm „Albă ca Zăpada”, al fraților Grimm, având-o în distribuție pe actrița Charlize Theron. Filmul a încasat în acest week-end 9,6 milioane de dolari, din cele 34,2 milioane de dolari obținute în cele două săptămâni de la lansare.

Pe locul al treilea urcă „Keanu”, o comedie în regia lui Peter Atencio, în care un grup de amici simulează traficul de droguri pentru a recupera o pisică sechestrată — cu încasări de 9,45 milioane de dolari.

Aflat la rândul său în primul week-end în cinematografe, filmul „Mother's Day”, cu Jennifer Aniston și Julia Roberts, intră pe locul al patrulea în box-office, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

În schimb, filmul „Barbershop: The Next Cut”, o cronică umoristică a vieții într-un cartier afro-american din Chicago văzută prin ochii clienților unui salon de frizerie, pierde două locuri, situându-se pe poziția a cincea, cu 6,1 milioane de dolari obținuți în acest week-end și 44,7 milioane de dolari strânși în trei săptămâni.

„Zootropolis”, un alt film animat, produs de studiourile Disney, pierde la rândul său două locuri, obținând 5,3 milioane de dolari în a noua săptămână de distribuție, din încasări totale de 323,8 milionae de dolari.

Un alt film nou, „Ratchet & Clank”, ocupă locul șaptelea în box-office, cu încasări de 4,9 milioane de dolari. Filmul, bazat pe o franciză de jocuri, povestește aventurile unui personaj și ale unui robot care își unesc forțele împotriva maleficului Drek.

Comedia „The Boss”, cu Melissa McCarthy, despre o fostă miliardară forțată să trăiască mai modest după o ședere la închisoare, cade pe locul al optulea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari și 56,1 milioane de dolari obținuți în patru săptămâni.

Pe locul al nouălea regăsim superproducția „Batman v Superman: Dawn of Justice”, cu încasări de 3,9 milioane de dolari în week-end-ul trecut și un total de 325 milioane de dolari în șase săptămâni.

Pe ultimul loc se află „Criminal”, în regia lui Ariel Vromen, un thriller science-fiction cu Kevin Costner, Ryan Reynolds și Tommy Lee Jones, cu încasări de 1,3 milioane de dolari în week-end și un total de 13,5 milioane de dolari în trei săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri