Sari la conținut

La multi Ani, ProFM!

 

La 23 de ani de ProFM nu poti sarbatori altfel decat cu o surpriza mai mult decat cantata!

Dupa ce au inceput ziua in forta, daruind premii duble participantilor la FAN TEST, Andrei Gheorghe si Greeg s-au bucurat in direct de o surpriza de proportii.

In timp ce adaugau la sacul cu premii, plinuri de carburant, super iboard si o copilatie aniversare, matinalii ProFM, s-au trezit in studio, in direct, cu o intreaga gasca de artisti veniti sa-i sarbatoreasca asa cum se face la aniversarea a 23 de ani!

Antonia, Yanka, Mira, Ivana si Vanotek, gasca Global Records, le-au adus matinalilor un tort, carat cu simt de raspundere chiar de Antonia, care nu l-a lasat din mana pana cand nu a terminat de cantat!

La final de cantare, artistii au incercat si minunatia de iBoard pe care echipa ProFM l-a dat cadou unui ascultator norocos in aceasta dimineata.

Pusi pe petrecere, acestia nu au parasit studioul pana cand Andrei Gheorghe si Greeg nu le-au promis ca urmeaza si un party de aniversare.

“Petrecerea o dam in iunie, urcati pe acoperisul Bucurestiului, printr-un nou eveniment ProFM On Top, editia 2016, unde din nou cei mai tari artisti romani vor canta pe Casa Poporului.”, le-au promis acestia.

La multi ani, ProFM! Happy 23!