Un centenar din SUA mănâncă de 36 de ani la același restaurant fast food. Acolo și-a sărbătorit aniversarea a 100 de ani

Data actualizării: Data publicării:
burger si cartofi prajiti
Un centenar din SUA mănâncă de 36 de ani la același restaurant fast food. Foto: Profimedia

Un bărbat din SUA care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial și-a sărbătorit vineri aniversarea a 100 de ani la același restaurant fast food la care mănâncă aproape în fiecare zi, relatează Business Insider.

Zan White, din statul american Virginia de Vest, ia micul dejun la un restaurant McDonald's din Elkins aproape în fiecare zi. Face asta de 36 de ani, în cadrul unui grup pe care l-a înființat, Clubul ROMEO - o abreviere pentru Retired Old Men Eating Out (pensionari care mănâncă în oraș).

White a povestit la postul local de televiziune WDTV că ia adesea masa acolo cu un grup de 10-12 prieteni.

White spune că nu știe care e secretul longevității lui, dar că nu s-a gândit să-și schimbe obiceiurile, după ce a îmbătrânit.

„Vin aici de 36 de ani, nu mă pot opri acum”, a spus el.

White a fost reparator de radare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După război, și-a petrecut toată viața în Elkins, aproape de granițele statului cu Maryland și Virginia.

„L-am văzut pe Zan aproape în fiecare dimineață, în cei 24 de ani în care am lucrat aici. Este o bucurie să-l văd în fiecare dimineață, este unul dintre cele mai importante momente ale zilei pentru mine”, a declarat Marc Godwin, un supervizor la McDonald's.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri