Matinalul, DJ-ii și Știrile Digi FM- lucrează fiecare de acasă. Buletine de știri și breaking news oricând este nevoie

Data publicării:
Bogdan Miu Matinalul Digi FM

#STAUACASĂ #CASĂȘTII, este o campanie prin puterea exemplului, marca Digi FM, în aceste vremuri în care cu toții încercam să limităm îmbolnăvirile cu CoVid-19.

Pentru că avem colegi cărora le pasă de noi.

Pentru că și nouă ne pasă de ai noștri.

Pentru că vrem să ne auzim și mâine cu voi la radio.

Pentru că dovedind că putem, putem cere și altora s-o facă.

Pentru toate acestea și multe alte motive, Matinalul și realizatorii programelor Digi FM s-au mutat, în cea mai mare parte, acasă, în următoarea perioadă.

MATINALUL DIGI FM, format din Bogdan Miu, Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov se realizează din acestă săptămână din trei ”studiouri”, o premieră în Romania. De la 06.30 la 10.00, la Digi FM, ”matinalii” transmit din casele lor în casele ascultătorilor, așa cum fac și Ramon Cotizo (de a 10.00 la 13.00), Doru Oprișan (de la 13.00 la 16.00) și Lucian Mîndruță (de la 16.00 la 18.00).

Atât matinalii, cât și Lucian Mîndrută sunt live și pe Facebook, pentru o mai strânsă interacțiune cu ascultătorii.

Departamentul de știri s-a reorganizat, cu un singur știrist pe tură în radio, ceilalti colegi ajutându-l de acasa. Tot pe ture sunt și producătorii stației, în contact permanent cu cei care emit de acasă.

"Ne-am dorit să arătăm că se poate să facem radio departe de studio, dar la fel de aproape de ascultători. Tehnologia ne ajută să comunicăm cu ascultătorii și din studiourile de acasă, să-i ținem la curent cu toate informațiile esențiale atât pe radio, cât și live pe Facebook " adaugă directorul de programe Digi FM, Cetin Rasit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri