PASTILA DE CULTURĂ. Unde mergem în timpul liber

Data actualizării: Data publicării:
Screen Shot 2017-11-10 at 17.13.14

Ioana Mihalca ne spune ce facem în acest weekend.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chase & Status, la Cluj-Napoca

Trupa care a cucerit topurile din întreaga lume vine pe 11 noiembrie la Cluj-Napoca. Chase & Status este una dintre cele mai apreciate apariţii pe scena muzicii electronice europene, cu patru albume în palmares. De-a lungul timpului au colaborat cu Snoop Dogg şi Rihanna.
Concertul are loc sâmbătă, de la ora 23:00.

Concert Viţa de Vie

Viţa de Vie cântă în seara aceasta, tot la Cluj-Napoca. Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte ce reuneşte câteva dintre cele mai valoroase nume româneşti.

Piesa de teatru „Trei generaţii“ se repună în scenă la Odeon, sâmbătă, de la ora 19:00

Spectacolul „Trei generaţii“ de Lucia Demetruis este montat de Dinu Cernescu. Piesa care s-a jucat cu succes în perioada comunistă, în provincie, dar şi în străinătate, a revenit la Teatrul Odeon. Povestea a fost tradusă în cinci limbi şi este una care se repetă din generaţie în generaţie: o fată obligată de tată să se mărite împotriva voinţei sale, pentru a salva averea familiei. Din distribuţie fac parte Angela Ioan, Crina Mureşan, Sabrina Iaşchevici, Paula Niculiţă, Rodica Mandache, Ruxandra Maniu, Mircea N. Creţu, Alexandru Papadopol / Silvian Vâlcu, Laurenţiu Lazăr, Ionuţ Kivu / Andrei Runcanu, Ioan Batinaş / Nicholas Caţianis, Marian Ghenea, Dragoş Panait, Marian Lepădatu.

„Tata în război cu... tata 2“, în cinematografele din România

Filmul continuă peripeţiilui lui Dusty şi Brad, care şi-au propus să le ofere copiilor Crăciunul perfect. Planurile lor sunt date peste cap însă în momentul în care taţii acestora sosesc în vizită. Cei doi părinți reuşesc să le transforme vacanţa într-un haos complet. Urmăriţi filmul în cinematografe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri