Sari la conținut

Sărutul dintre Alexander Skarsgard şi Christoph Waltz, eliminat din noul film Tarzan

Într-un interviu pentru revista Times, David Yates, regizorul noului film Tarzan a spus că a filmat scena sărutului dintre Tarzan (Alexander Skarsgard) şi Rom, soldatul belgian interpretat de Christoph Waltz, în ideea de a evita stereotipurile, "capcana modului în care Tarzan a fost văzut de unii oameni". Potrivit lui Yates, sarutul ar fi avut loc atunci când Tarzan este inconştient, iar Rom se simte atras de "sălbăticia" acestuia.

"Am revenit apoi, pentru că s-a dovedit a fi prea mult", a spus Yates. "Scena sărutului lui Christoph a fost într-adevăr foarte, foarte ciudată. Nouă ne-a plăcut mult când am filmat-o. Dar la previzionarea filmului publicul a fost realmente şocat, aşa că am tras concluzia că este o scenă prea sofisticată si solicitantă.” Scena a fost scoasă din versiunea finală a filmului.

Dezvăluirea vine în acelaşi moment în care actorul George Takei din Star Trek şi-a exprimat public nemulţumirea cu privire la faptul că personajul Sulu, pe care l-a interpretat în seria originală, a fost prezentat ca fiind homosexual în cel mai nou film al francizei, Star Trek Beyond.

Simon Pegg, co-scenaristul filmului, s-a apărat spunând că: "Am fi putut introduce un nou personaj homosexual, numai că pentru public acesta ar fi fost definit în primul rând prin sexualitatea sa, ar fi rămas <<personajul gay>> ".