Sari la conținut
News Alert

Slash va susţine un concert în Bucureşti, în luna iunie

 

(Foto © Guliver/GettyImages)

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile şi solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formaţiei Guns N'Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a dat lovitura în 1987, odată cu lansarea primului lor disc, „Appetite for Destruction”, care rămâne şi după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor, informează Mediafax.

După plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule - Slash's Snakepit şi Velvet Revolver -, iar, din 2008, a început să se concentreze asupra unei cariere solo.

În 2010, a lansat primul său album, intitulat chiar „Slash”, care s-a bucurat de acompaniamentul unor muzicieni precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi nu numai.

Colaborarea cu Myles Kennedy, solistul formaţiei Alter Bridge, s-a prelungit şi dincolo de acest album, continuând să lucreze împreună şi pentru următoarele materiale: „Apocalyptic Love” (2012) şi „World On Fire” (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovaţie şi charismă. Publicaţii de prestigiu precum Time şi Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitarişti, iar, în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N'Roses au fost introduşi pe Rock'n'Roll Hall of Fame.

La Bucureşti, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bune piese din întreaga sa carieră muzicală, informează organizatorii. Astfel, publicul va putea asculta de la „Sweet Child O'Mine”, „Paradise City”, „Patience” şi „Civil War” la „You're a Lie”, „Anastasia” şi multe altele.

Slash a mai concertat în România în 2013.

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2.600 de bucăţi, pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei, iar numărul acestora nu va fi suplimentat. Locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 120 de lei, 200 de lei şi 300 de lei, în funcţie de sector. Până la data de 16 martie, toate categoriile de bilete vor beneficia de o reducere de 10%. Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti - şi online, pe www.eventim.ro.