Sari la conținut

Sylvester Stallone, dat în judecată pentru 7 milioane de dolari

Foto: Gulliver/Getty Images

Antrenorul de fitness Robert Fletcher afirmă că a creat un reality show, intitulat ”America's Next Great Trainer”, şi a propus ideea acestui program de televiziune mai multor personalităţi de la Hollywood, în urmă cu doi ani, precizează TMZ.com. 

Robert Fletcher spune că a trimis scenariul acestui proiect agentului de presă al lui Stallone, dar şi altor angajaţi ai companiei William Morris Endeavour, care reprezintă interesele starului hollywoodian, în vârstă de 69 de ani. 

Fletcher, originar din New York, care a depus documentele la un tribunal american, vineri, afirmă că se află şi în posesia unei înţelegeri semnate cu antrenorul sportiv Todd Durkin, potrivit căreia acesta ar fi trebuit să fie prezentatorul noului reality show. 

Cu toate acestea, începând din 2015, Todd Durkin a încetat orice formă de comunicare cu Fletcher. 

Robert Fletcher mai spune că a trimis producătorului David Broome, unul dintre producătorii show-ului ”The Biggest Loser”, materiale informative şi de marketing despre proiectul său. 

În aprilie 2016, postul NBC a difuzat premiera reality show-ului ”Strong”, care este prezentat de Todd Durkin şi produs de David Broome şi Sylvester Stallone. 

Proiectul său este construit ca o întrecere între 20 de antrenori - femei şi bărbaţi -, care concurează în arte marţiale, antrenamente de forţă şi box. Robert Fletcher consideră că emisiunea ”Strong” ar fi o copie perfectă a emisiunii sale ”America's Next Great Trainer”. 

Robert Fletcher i-a dat în judecată pe Sylvester Stallone, postul NBC, Todd Durkin şi alţi producători executivi ai reality show-ului ”Strong”. El solicită daune financiare de 7 milioane de dolari.