Woddy Allen este din nou acuzat de agresiune sexuală. Una din fiicele adoptive susţine că a fost molestată la vârsta de 7 ani

Data publicării:
allen

Regizorul american Woddy Allen are din nou probleme de familie. Încă o fiică adoptivă îl acuză că ar fi agresat-o sexual, pe vremea în care ea avea doar şapte ani. Întâmplarea s-ar fi petrecut acum 20 de ani, pe vremea când regizorul avea o relaţie cu actriţa Mia Farrow.

Dylan Farrow, Woody Allen, Mia şi Ronan Farrow. Foto: thecount.com

Dylan Farrow a făcut noi dezvăluiri într-o scrisoare deschisă publicată de New York Times, după ce făcuse mărturisiri în premieră anul trecut, într-un interviu acordat Vanity Fair. La momentul divorţului de Woody Allen, şi actriţa Mia Farrow îl acuzase pe acesta că ar fi abuzat de fiica lor adoptivă.

Tânăra a vorbit din nou despre experienţa sa după ce după ce tatăl său adoptiv a fost din nou nominalizat la Oscar. Regizorul a primit recent şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate.

Dylan Farrow, care trăieşte acum în statul Florida sub o altă identintate, a fost diagnosticată anul trecut cu sindrom post-traumatic.

În trecut, Woody Allen a fost acuzat de relaţii incestuoase cu o altă fiică adoptivă, Soon-Yi Previn, cu care s-a însurat în 1997, după divorţul de Mia Farrow. Niciuna dintre tinere nu l-a acţionat în justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri