Miniserie TV despre alegerile prezidențiale americane

Data actualizării: Data publicării:
Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University
Foto: Gulliver/ Getty Images

Echipa filmului „Zero Dark Thirty” se reuneşte pentru a realiza o miniserie TV despre alegerile prezidenţiale americane din 2016, ai cărei protagonişti au fost Donald Trump şi Hillary Clinton, relatează News.ro.

Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University
Foto: Gulliver/ Getty Images

Mark Boal, care a câştigat premiul Oscar pentru scenariul filmului „Misiuni periculoase/ The Hurt Locker”, va scrie scenariul acestei miniserii TV, ce va avea o durată cuprinsă între 8 şi 10 ore. Megan Ellison va produce noua producţie TV.

Megan Ellison este un producător de mare succes la Hollywood, printre filmele sale recente numărându-se pelicule precum „Foxcatcher”, „American Hustle” şi „Her”.

Hugo Lindgren, editor al publicaţiei The Hollywood Reporter, va alcătui o echipă de jurnalişti de investigaţie care îl vor ajuta pe Mark Boal în perioada de pregătire a scenariului.

Mark Boal a colaborat din nou cu Katheryn Bigelow, regizoarea filmului „Zero Dark Thirty”, la un lungmetraj dramatic, al cărui titlu nu a fost deocamdată anunţat, despre revoltele din Detroit din anul 1967. În acest film, ce va fi lansat în vara anului 2017, rolurile principale vor fi interpretate de John Boyega şi Anthony Mackie. Scenaristul american a colaborat recent la cel de-al doilea sezon al serialului „Serial” şi va scrie scenariul pentru o adaptare cinematografică a jocului video „Uncharted”.

Pe agenda de lucru a lui Megan Ellison se află comedia „Downsizing”, regizată de Alexander Payne, şi următorul lungmetraj dramatic al regizorului Paul Thomas Anderson în care rolul principal este interpretat de celebrul actor Daniel Day-Lewis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri