Sari la conținut

OSCAR 2018. Peste 13 kilograme de praf de aur, în meniul vedetelor

130 de kilograme de carne de vită japoneză, 1.500 de ouă de prepeliţă şi 1.400 de sticle de şampanie. E doar o mică parte a meniului de care se va bucura crema Hollywood-ului, după ceremonia Premiilor Oscar. E vorba, desigur, de Balul Guvernatorilor, în care vedetele vor lua parte la un festin pe cinste. Digi24 şi DigiFilm vor transmite în exclusivitate pentru România gala de decernare a premiilor Oscar, duminică spre luni noapte de la ora 01.30.

Seara Oscarurilor poate fi epuizantă, aşa că vedetele de la Hollywood au parte la finalul serii de un răsfăţ total. Pentru ca unor staruri precum Denzel Washington, Meryl Streep sau Gary Oldman să nu le lipsească nimic, aproape o mie de oameni muncesc de zor. Meniul este realizat de acelaşi maestru bucătar, de zeci de ani încoace.

Wolfgang Puck, maestru bucătar: „Realizăm petrecerile de Oscar din 1985. Aşa că suntem cu toţii entuziasmaţi, pentru noi e ceva foarte special să facem aici petrecerea.”

La asemenea invitaţi, meniul este şi el pe măsură. Sunt 50 de feluri de mâncare, din care nu vor lipsi carnea de vită japoneză, ouăle de prepeliţă, ravioli de morcov cu trufe negre şi parfait de caviar cu peste 13 kilograme de aur de 24 de carate. Deserturile sunt şi ele la la loc de cinste, mai ales că bucătarul-şef este fanul lor declarat.

Wolfgang Puck, maestru bucătar: „E ca o bulă de sticlă în interiorul căreia se pune mousse de zmeură. Iubesc dulciurile, din punctul meu de vedere, sunt cel mai important lucru.”

Din meniu nu lipsesc, desigur, băuturile fine. Aşa că vedetele din Cetatea Filmului vor fi răsfăţate cu 1.400 de sticle de şampanie scumpă şi vin din rezerva lui Francis Ford Coppola.

Cheryl Cecchetto, organizatoarea evenimentului: „Avem 14.000 de pahare de şampanie şi o mie de sticle de vin, iar personalul este format din 850-900 de oameni.”

La petrecerea din acest an sunt aşteptaţi peste 1.500 de invitați. Un eveniment de amploare, aşadar, pentru care merită să te pregăteşti un an.

Wolfgang Puck, maestru bucătar: „Cât timp Oscarurile nu se satură de mine, nici eu nu mă satur de Oscaruri...”

Toate știrile despre premiile Academiei Americane de Film le găsiți în secțiunea specială a site-ului Digi24.ro, Goana după aur.

Pe aceeași temă