O femeie din Ohio întâmpină sărbătoarea de Halloween cu un dovleac uriaș pictat cu fața lui Taylor Swift

Data publicării:
Here's Taylor Swiftkin - a massive pumpkin that looks like Taylor Swift
Taylor Swiftkin - uriașul dovleac cu fața lui Taylor Swift, creat de Jeanette Paras (foto) Sursa foto: Profimedia Images

O femeie din Ohio a pictat un dovleac uriaș cu figura lui Taylor Swift, pe care l-a botezat Taylor Swiftkin, și spune că s-a folosit de sărbătoarea de Halloween pentru a strânge bani pentru conștientizarea cancerului la sân, cu creația sa, notează People.

În ultimii 35 de ani, Jeanette Paras a pictat dovleci uriași cu figuri ale culturii pop, cu Donald Trump și Baby Yoda. Anul acesta, artista din Ohio a pictat un dovleac care depășește 180 de kilograme, pentru a o înfățișa pe Taylor Swift.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Paras dezvăluie dovleacul uriaș cu chipul lui Swift pictat pe lateral.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dovleacul a fost învelit cu peruci pentru a reproduce linia părului cântăreței, în timp ce urechile au fost făcute din cartofi dulci mari pictați. De asemenea, uriașa tărtăcuță are cercei mari atârnați pentru a se potrivi cu imaginea lui Swift la premiile Grammy 2023, folosită ca inspirație.

Here's Taylor Swiftkin - a massive pumpkin that looks like Taylor Swift
sursa foto: Profimedia Images

Artista a făcut un apropo legat și de povestea de dragoste a cântăreței cu sportivul Travis Kelce. Paras a pus într-o parte o găleată roșie cu numărul fotbalistului, 87, care susține un dovleac care este pictat ca o minge de fotbal.

„Cu atâtea lucruri care se întâmplă astăzi în știri, multe dintre ele tulburătoare, Taylor SwiftKin s-a remarcat. M-am gândit să-i „pumpkinez” pe alții, dar Taylor este o vedetă strălucitoare în cultura pop de astăzi”, a spus Paras pentru WCMH, o afiliată a NBC, despre inspirația ei pentru acest an. „Și apoi, când s-a legat romantic de dublul campion la Super Bowl, Travis Kelce, asta a făcut-o cu siguranță și mai interesantă.”

Paras, care a supraviețuit de două ori cancerului de sân, pictează anual dovleci pentru a strânge fonduri pentru lupta împotriva acestei boli. Anul acesta, ea a colaborat cu Fondul Stefanie Spielman pentru Cercetarea Cancerului de Sân de la Centrul Comprehensiv de Cancer al Universității de Stat din Ohio.

În anii trecuti, Paras a creat dovleci inspirați de o varietate de celebrități și figuri, inclusiv Kanye West, Pump-Kim Jong Un, Lady Gaga și Barack Obama. Site-ul ei menționează clar: „Toată lumea din politică – și, de altfel, în viața publică – reprezintă un joc corect. Creațiile Jeanettei sunt nepartizane.”

De obicei, aceste tărtăcuțe masive pictate își fac apariția în curtea casei ei din Dublin, Ohio, dar ea a pictat și capodopere care și-au găsit casă la conacul guvernatorului Ohio.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri