Sari la conținut

Cântăreţul Marc Anthony s-a despărţit de a treia soţie

Cântăreţul Marc Anthony s-a despărţit de cea treia soţie a lui, Shannon De Lima, după o căsnicie care a durat doi ani, potrivit tabloidelor americane, citate de News.ro. Potrivit E! News, Marc Anthony şi Shannon De Lima, care s-au căsătorit în 2014, s-au despărţit în urmă cu două luni.

marc

Foto: facebook

 

Despărţirea cuplului reprezintă o surpriză, deoarece Shannon De Lima, în vârstă de 28 de ani, a publicat în luna septembrie pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj emoţionant cu ocazia celei de-a 48-a aniversări a soţului ei.

”Îţi mulţumesc că îţi împarţi viaţa cu mine... şi pentru faptul că eşti cel mai bun soţ şi prieten pe care cineva ar putea să şi-l dorească!”, a scris Shannon De Lima în acel mesaj online.

În această săptămână, Marc Anthony şi cea de-a doua soţie a lui, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, i-au şocat pe spectatorii prezenţi la gala de decernare a premiilor Latin Grammy în momentul în care s-au sărutat pe scenă.

Evenimentul a avut loc la T-Mobile Arena din Las Vegas, iar sărutul dintre cele două staruri s-a produs la finalul unui duet în care cei doi cântăreţi au interpretat piesa ”Olvídame y Pega la Vuelta”.

De asemenea, Jennifer Lopez a fost persoana desemnată de organizatori să îi înmâneze fostului ei soţ un premiu onorific - Person of the Year (Persoana Anului) - pentru întreaga carieră.

”Marc este o legendă în viaţă. Este un artist magic şi pur, care oferă publicului piese care devin clasice şi care vor dăinui pentru totdeauna. El va reprezenta întotdeauna foarte multe lucruri în viaţa mea”, a declarat Jennifer Lopez, pe scena de la Latin Grammy Awards, înainte de decernarea acestui trofeu.

Cu câteva zile înainte de gală, Jennifer Lopez a vorbit despre o anumită ”nostalgie” pe care o resimte atunci când cântă alături de Marc Anthony.

”Atunci când cântăm împreună, atunci când oamenii ne văd împreună, ţinând cont de trecutul nostru comun, simt o anumită nostalgie. Oamenii ştiu că noi ţinem unul la celălalt şi că ne iubim în continuare. Avem doi copii împreună, iar lor le place să vadă că lucrurile merg bine între noi”, a dezvăluit cântăreaţa americană.

Marc Anthony a fost căsătorit cu o fostă Miss Univers, Dayanara Torres, în perioada 2000-2004, cu Jennifer Lopez, în perioada 2004 - 2014, şi cu Shannon De Lima, din 2014 până în prezent. 

Celebrul cântăreţ american de origine portoricană are cinci copii: o fiică, Arianna Rosado-Muniz, născută în 1994 din relaţia starului cu poliţista newyorkeză Debbie Rosado, doi fii cu Dayanara Torres - Cristian, născut în 2001, şi Ryan, născut în 2003 - şi gemenii Max şi Emme, născuţi în 2008, din căsătoria cu Jennifer Lopez.