Galerie Foto Jennifer Lopez a dezvăluit „problemele neașteptate” care riscau să-i strice nunta cu Ben Affleck

Data publicării:
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. FOTO: Profimedia Images

Nici tunetele, nici fulgerele, nici măcar un virus stomacal nu au reușit să-i strice lui Jennifer Lopez ziua nunții cu Ben Affleck. Vedeta a vorbit despre „problemele neașteptate” cu care s-a confruntat înainte de „ziua cea mare”, relatează CNN.

Jennifer Lopez a dezvăluit „problemele neașteptate” care riscau să-i strice ziua nunții cu Ben Affleck. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a dezvăluit „problemele neașteptate” care riscau să-i strice ziua nunții cu Ben Affleck. Foto: Profimedia

„Plouase la apus în fiecare zi din acea săptămână. Toată lumea era îngrijorată de căldură, de detalii, dacă toți oaspeții vor ajunge la timp – ca să nu mai vorbim de tunetele și fulgerele care aveau loc aproape în fiecare zi, la ora la care era programată ceremonia”, a scris Lopez.

„Toți am luat un virus stomacal și ne-am revenit abia spre sfârșitul săptămânii”, a continuat ea.

Dar, la fel ca în scenele din comediile romantice, totul a mers bine, la final.

„La 6:45, sâmbătă, 20 august, soarele a ieșit din nori și și-a aruncat razele ca niște mici diamante care dansează peste râu în spatele altarului improvizat din curtea noastră”, a scris ea.

„Cerul era albastru senin, iar nori îndepărtați de alb pur erau pe cer. În timp ce soarele apunea în spatele stejarilor îmbrăcați în mușchi spaniol, o adiere caldă a trecut peste gazonul unde stăteau cei mai apropiați membri ai familiei și prietenii noștri și, în sfârșit, am început să cobor scările care aveau să devină culoarul care mă va conduce spre tot restul vieții mele”, a continuat ea.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, cu trei ani mai tânăr, s-au logodit în aprilie. Ei și-au reluat relația la începutul anului 2021, la 18 ani după ce au rupt logodna și și-au afișat public dragostea, pe rețelele sociale.

Cei doi s-au cunoscut în 2002 și s-au logodit în 2003, dar au rupt logodna în anul următor, dând vina pe „atenția excesivă a presei”. Cu toate acestea, de când și-au reluat relația, ei au postat în mod regulat fotografii și videoclipuri cu vacanțe romantice și momente cu familiile lor – ceea ce i-a făcut pe fani să îi numească „Bennifer”.

În perioada petrecută separat, Lopez a fost logodită de mai multe ori. Între 2004 și 2014, ea a fost căsătorită cu cântărețul Marc Anthony, cei doi au doi copii împreună. Aceasta va fi a patra ei căsătorie.

Affleck a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner din 2005 până în 2018 și au trei copii împreună.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri