Sari la conținut

Scene în care Lady Gaga urlă din cauza durerilor puternice, prezentate în documentarul său

Cântăreața pop americană Lady Gaga a dezvăluit, marți, pe Twitter boala de care suferă de mai mulți ani și care a determinat-o să ia hotărârea de a face o pauză, așa cum a anunțat cu câteva zile în urmă.

lady gaga getty

FOTO: Gulliver/ Getty Images

"Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp", a declarat artista americană într-o conferință de presă organizată vinerea trecută la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde un documentar biografic care îi este dedicat, "Gaga: Five Foot Two", a fost proiectat în acea seară în premieră mondială.

În acest documentar, Lady Gaga dezvăluie suișurile și coborâșurile unei meserii "invazive" care o împing să facă o pauză. "Viața mea s-a schimbat în modul cel mai minunat (de zece ani) și nu o voi schimba pentru nimic în lume, dar ea cuprinde și momentele cele mai sumbre", s-a confesat ea înainte de proiecția filmului "Gaga: Five Foot Two", notează Agerpres.

Printre aceste momente cele mai sumbre, cântăreața americană include și boala care o macină de mai mulți ani și al cărei nume l-a dezvăluit marți pe contul său de Twitter: fibromialgia, relatează Huffington Post.

Artista încă suferă de dureri musculare puternice, iar documentarul relevă scene în care artista urlă efectiv de durere, în momentul în care survin aceste dureri. Într-un moment vulnerabil, artista îşi îndreaptă privirea către cameră şi spune: „Arăt ridicol? Nu ştiu cum voi putea suporta durerile unei eventuale naşteri. Sunt extrem de ruşinată în acest moment.“

Fibromialgia este o boală complexă cu simptome variate: durere, epuizare, hiperestezie, tulburări de memorie, tulburări digestive și tulburări de somn. Este o boală invizibilă care duce deseori la depresie, epuizare și abandonare. "În viața de zi cu zi, a trăi cu această boală este un iad și un handicap", a mărturisit săptămâna aceasta o tânără femeie bolnavă, într-un mesaj pentru The HuffPost.

În cadrul conferinței sale de presă de vinerea trecută, Lady Gaga a anunțat suspendarea carierei sale la sfârșitul turneului său mondial "Joanne", la mijlocul lunii decembrie: "Voi lua o pauză, nu știu cât timp''. Cântăreața a mărturisit că suferă de dureri cronice de mai mulți ani.

Vedeta americană, un star mondial al muzicii pop, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale, pe parcursul căreia a înregistrat cinci albume de studio și a câștigat numeroase premii de prestigiu.

Săptămâna trecută Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii, pe care a contractat-o cu ocazia unui show în aer liber susținut la New York.