"Sunt norocoasă să fiu în viață". La o lună de la ieșirea din spital, Madonna transmite un mesaj și face publice câteva fotografii

Data actualizării: Data publicării:
madonna
Madonna și-a amânat turneul mondial. FOTO: Profimedia Images

Madonna a mulțumit familiei și prietenilor pentru sprijinul pe care i l-au dat după ce luna trecută a fost internată în spital cu o infecție bacteriană gravă. Într-un mesaj transmis pe rețelele sociale, ea a transmis că se simte norocoasă să fie în viață după perioada petrecută la terapie intensivă, scrie BBC.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a spus că se recuperează medical, după zilele petrecute în secția de terapie intensivă.

Ea urma să înceapă un turneu mondial de șapte luni în săptămânile următoare, dar a trebuit să-l amâne.

"Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. În această lună de la externare m-am gândit. Ca mamă, poți să fii cu adevărat implicată în nevoile copiilor tăi și să dăruiești nesfârșit. Dar, când m-am prăbușit, copiii mei au fost lângă mine, le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum", a scris ea pe Instagram duminică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Madonna le-a mulțumit prietenilor ei pentru „dragostea și sprijinul” lor în mesajul care este însoțit de o fotografie cu ea îmbrățișându-și fiul, pe David, și o alta alături de fiica ei, Lourdes.

Cântăreața i-a mulțumit managerului său Guy Oseary pentru un cadou primit de la el, adăugând: „Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și pe mulți alții care nu mai sunt. Le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca!”

Într-o declarație anterioară de la începutul acestei luni, Madonna a spus că vrea să-și reprogrameze viitoarele concerte din America de Nord și să-și înceapă turneul în Marea Britanie în octombrie.

Cântăreața, în vârstă de 64 de ani, urma să înceapă luna viitoare, în Canada, turneul său mondial „Celebration”, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a carierei sale muzicale. Urma să fie al 12-lea turneu al ei, marcând 40 de ani de când este prezentă în industria muzicală.

Revista americană Forbes o menționează ca fiind a 45-a cea mai bogată femeie din SUA, cu o avere estimată la 580 de milioane de dolari.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri