Tomis Eye, o nouă atracție turistică în Constanța. Cât costă un bilet

Data actualizării: Data publicării:
tomis-eye-roata-panoramica-constanta-1
Foto: Primăria Constanța

Litoralul românesc îşi așteaptă turiştii cu o nouă atracţie: o roată gigant asemănătoare celebrei roţi London Eye. Aceasta este amplasată în apropierea Cazinoului din Constanţa, iar priveliștea de la înălțime este superbă.

Tomis Eye are o înălţime de 36 de metri, 26 de gondole cu capacitatea de 6 persoane, dintre care una destinată celor cu dizabilităţi, iar alta VIP-urilor.

David Lamborghini, constructor: „De sus se poate vedea frumoasa panoramă a Constanței. Această roată panoramică are 26 de cabine, dintre care una pentru persoane cu dizabilități și o altă pentru VIP-uri. Pentru a instala această roată a fost nevoie de o săptămână de muncă și cel puțin 10 persoane. Are un sistem automat.”

Așteptarea pentru marea deschidere a meritat. Turiștii au fost încântați de priveliștea pe care le-a oferit-o imensa roată.

- Foarte, foarte, foarte frumos, ne-a plăcut.

- Merge foarte încet, ai timp sa vezi orice.

- E ceva frumos, inedit, probabil și pentru Constanța. Atrage mai multă lume.

Preţul unui bilet pentru această distracţie este de 20 de lei, iar pensionarii au reducere de 50%. Cea mai vestită roată este celebra London Eye, din Marea Britanie. Astfel de obiective sunt și în orașele Paris, Barcelona și Viena.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri