Sari la conținut
News Alert

A doua remiză la rând

ASU Politehnica Timișoara merge din remiză în remiză. După 2-2 la Suceava, elevii lui Sorin Brîndescu au terminat la egalitate, 1-1, primul meci oficial din 2017 susținut pe Știința, în compania celor de la Dacia Unirea Brăila. Alb-violeții au deschis scorul repede, în minutul 8, după o execuție frumoasă a lui Bădăuță.

Putea fi 2-0, peste ceva mai mult de 15 minute, însă șutul lui Mădălin Stancu a lovit bara, pentru ca mai apoi Ghinescu și Birău să fie blocați în două rânduri. Brăilenii au ieșit la joc, doar pe finalul primei reprize, și după o greșeală a defensivei gazdă au restabilit egalitatea, prin Costel Roșu, care a ajuns la al treilea gol în 2017. În actul secund, tot timișorenii au fost la conducerea jocului și Bădăuță putea reuși „dubla", dar a trimis peste, dintr-o poziție ideală. În primul minut al prelungirilor, Gorovei a înscris după o fază prelungită de atac, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. S-a terminat, 1-1, la fel ca în ultimul joc al timișorenilor acasă, în iarnă, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Din păcate, detaliile fac diferența, iar noi nu am fost foarte inspirați. Am avut situații să ne desprindem la 2-0, nu am făcut-o și ar fi trebuit pe final de primă repriză să închidem jocul, să intrăm în avantaj la pauză”, spune Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Politehnica Timișoara.

„Echipa Timișoarei cu mult entuziasm... îmi place atmosfera de aici, cred că meritau mai mult. Dar eu îmi văd situația mea și cred că și eu aș fi putut scoate mai mult din meciul de azi”, a recunoscut, la final, Alin Pânzaru, antrenorulor Daciei Unirea Brăila.

Bănățenii mai au acum doar două puncte peste CS Balotești, care s-a impus, 2-0, în fața Forestei.