Sari la conținut
News Alert

Atmosferă superbă în tribune

Aproximativ 1.000 de fani au luat parte la amicalul-eveniment dintre ASU Politehnica şi Universitatea Cluj-Napoca. Un meci cu două tifoserii care au desfășurat spectacole pirotehnice, fapt întâlnit extrem de rar în prima divizie în zilele noastre. Testul a prilejuit şi întoarcerea la Timişoara a lui Ioan Ovidiu Sabău şi Dorin Goga, care au primit din partea alb-violeţilor două carduri de membru-platinum.

”Deosebită plăcere să mă întorc la Timișoara… am antrenat la cel mai înalt nivel această echipă, cu rezultate la nivel european. M-a ajutat enorm să mă maturizez ca antrenor şi am amintiri frumoase legate de acest oraş”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, manager sportiv "U" Cluj.

Nu doar fanii Timişoarei au fost la înălțime, ci şi cei ai șepcilor roșii. Aproximativ 200 de susținători de pe Someş şi-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului.

”Eu cred că şi liga I duce dorul echipelor acestea. Ar fi păcat să nu ajungă înapoi, să se joace cu stadioane pline, întro atmosferă frumoasă. Dacă la un amical a fost aşa mă gândesc că la un meci de campionat poate fi ceva deosebit”, a declarat Adrian Falub, antrenor Universitatea Cluj-Napoca.

”Atmosfera, ca de derby, de meci mare. Ceea ce e nevoie în fotbalul românesc, la nivel de primă ligă. Ştiţi bine că sunt meciuri cu 7 spectatori pe stadioane şi atunci e normal că şi jucătorii au altă exprimare”, a declarat Bogdan Andone, antrenor ASU Politehnica Timișoara.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Adrian Ionescu