A început distracţia la munte

Data publicării:
AGLOMERATIE MUNTE 241214

Primii turişti sosiţi la munte nu au stat pe gânduri şi-au luat sania şi au mers pe pârtie. Cei mai încântaţi au fost copiii. "Zăpada e bună, păcat că nu e mai multă, dar e bună ", a declarat unul din turişti. Chiar dacă stratul de zapadă la Predeal nu este unul generos, schiorii nu au stat deoparte. "Aici jos e bună, sus însă e îngheţată şi nefăcută, netrecută cu ratracul ", a adăugat un alt turist. "A fost până acum cât de cât bună, acum vremea s-a cam încălzit şi să sperăm să ningă", a adăugat altul.

Chiar dacă pe pârtii nu a fost aglomerat, în recepţiile hotelurilor turiştii au stat la coadă ca să se cazeze. "E foarte frumos aici. Anul acesta e mai frumos decât în alţi ani", a declarat unul din oaspeţi. 

"Este hotelul plin şi mai aşteptăm turişti, îi aşteptăm la cină, la petrecere. Se schiază sus în Postăvarul, dar îi aşteptăm şi la centrul nostru spa. Pentru cei mici avem două locuri de joacă interioare", a declarat Mirabela Bârsan, reprezentant al unui hotel. Stratul de zăpadă pe pârtiile din Predeal măsoară 20 de centimetri iar pe pârtiile din Masivul Postăvarul, 30 de centimetri.

Reporter: Daniel Popescu
Operator: Zoltan Rapo

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri