Absolvenţii de liceu au susţinut a trei probă scrisă din cadrul bacalaureatului de toamnă

Data publicării:
BAC BETA 280813

Matematica le-a dat din nou bătăi de cap absolvenților de clasa a 12-a, care au susținut bacalaureatul în a doua sesiune. După mai puţin de o oră de la primirea subiectelor, candidații au început deja să iasă din sălile de examen, unii cu gândul că vor reveni și anul viitor.

Au fost însă și elevi care au ieșit zâmbitori după examenul de astăzi. Cu toate acestea nimeni nu se așteaptă la o notă mai mare de 7. "M-am uitat pe subiectele din prima sesiune și au cam fost asemănătoare. Mă aştept la nota 7. Subiectul trei, cu integrale şi derivate, mi-a dat cea mai mare bătaie de cap", afirmă un candidat, la ieşirea din examen.

La un centru de examinare din Făgăraş, patru elevi au fost eliminaţi după ce au încercat să copieze cu telefoanele mobile sau cu ajutorul unui ceas. Aceştia nu vor putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

La proba de astăzi, din cei aproximativ 1.100 de candidați înscriși, 250 nu s-au prezentat.

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat se va încheia vineri, cu proba la alegere. Notele vor fi afișate luni, iar rezultatele finale după contestații vor fi făcute publice pe data de 5 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri