BASCHET. Înfrângere la scor pentru Olimpia CSU Braşov 

Data publicării:
INFRANGERE CSU OLIMPIA-1

Elevele lui Dan Calancea au început curajos şi în primul sfert au jucat de la egal al egal cu fostele campioane ale României, scorul, după primele 10 minute, fiind de 15 la 15. Sfertul al doilea a fost în schimb dezastruos pentru braşovence care au marcat doar 4 puncte şi au primit 29.

"Din păcate a fost doar un prim sfert bun, sfertul doi a fost foarte, foarte slab, pentru că acolo s-a şi rupt jocul. Personal mă aşteptam mult mai mult de la jucătoarele noastre experimentate în acest joc", declară Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov. 

După pauza mare, gazdele au prestat un joc mai consistent dar nu au putut face faţă oaspetelor care au câştigat şi sferturile trei şi patru. De la gazde s-a remarcat doar centrul Christina Dewitt, cu 12 puncte înscrise şi 16 recuperări. De la oaspete, Jena Smith a terminat cu 20 de puncte marcate şi 16 recuperări.

Pe locul 6 în clasament, braşovencele au parte de un nou duel de foc în runda viitoare când vor primi vizita celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Formaţia din Covasna a pierdut aseară în EuroCup meciul din deplasare cu formaţia turcă Tarsus, cu scorul de 83 la 69.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri