Evenimentele iernii la Braşov

Data publicării:
PROGRAM SARBATORI

Municipalitatea a stabilit calendarul evenimentelor culturale dedicate sărbătorilor de iarnă, astfel vineri, de Sfântul Nicolae de la orele 17:30 va începe un concert de colinde în Piaţa Sfatului din oraş,pentru a introduce publicul în atmosfera de sărbătoare.

Ceva mai târziu va fi aprins bradul de Crăciun şi odată cu el întregul iluminat festiv din oraş. Seara se va încheia cu un concert Voltaj, dar şi cu un frumos foc de artificii.

Pe 7 decembrie va fi seară de poveste în Piaţa Sfatului, publicul va fi încântat cu colinde româneşti cu participarea unor renumiţi solişti de muzică populară din toate zonele folclorice. În perioada 12 - 15 decembrie va avea loc un târg denumit sugestiv Reînvierea Tradiţiilor Populare din Ţara Bârsei. Deschiderea are loc pe 12 decembrie de la ora 16:00, iar din 13 decembrie târgul este deschis zilnic între orele 10:00-21:00.

Participanţii işi vor prezenta reţetele pentru produse tradiţionale de Crăciun, pe care le vor prepara pe loc. Pe toată durata vor fi prezente in Piaţa Sfatului grupuri de colindatori: ansambluri populare dar si copii din scolile brasovene.

Autorităţile vă invită să petreceţi noaptea dintre ani în Piaţa Sfatului alături de Mariana Anghel şi ansamblul de muzică populară, Elly White şi Trupa Veche. La miezul nopţii vor avea loc focuri de artificii. De asemenea pe toată perioada sărbătorilor de iarnă vor fi organizate Târguri de Crăciun în Piața Sfatului, Piața Enescu și pe str. Michael Weiss.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri