FOTBAL. Disputa ultimelor clasate, în Liga I 

Data publicării:
FOTBAL VASLUI 171013

Antrenorul Ionel Gane nu se va putea baza în acest meci pe Alexandru Neacşa suspendat, Vasile Olariu, accidentat şi Braganca, proaspăt reprimit în lotul echipei mari. Şi vasluienii vin la Braşov cu trei jucători suspendaţi, iar cel mai important nume este al lui Lucian Sânmărtean. Principala problemă a celor de la Corona o reprezintă acum situaţia de la Stadionul Tineretului, unde, de o săptămână, nu este curent electric.

Deşi au plătit 12.600 de lei către FC Braşov, titulara contractului cu furnizorul de energie electrică, reprezentând plata curentului la arenă începând cu 22 iulie, Corona riscă să piardă la masa verde confruntarea cu molvovenii, dacă nu vor putea disputa meciul programat în nocturnă.

De partea cealată, conducerea braşovenilor a dat asigurări că, până la startul jocului, se va face rebranşarea şi partida se va putea disputa în condiţii optime. Corona Braşov şi FC Vaslui sunt vecine de clasament, pe ultimele două locuri, cu 2 respectiv 3 puncte. Partida începe la ora 19:45 şi este transmisă, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri