FOTBAL. Încă un eşec pentru Corona Braşov

Data publicării:
CORONA FOTBAL

Fotbaliştii au mai bifat o înfrângere în Liga I, scor 1 la 2, cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu. Prima repriză a fost una echilibrată în care cele două echipe şi-au împărţit ocaziile importante. Oaspeţii au deschis scorul prin Florin Dan, în minutul 50, după un start de repriză secundă dominat de medieşeni.

Egalarea a venit în minutul 62, când mingea şutată în bară de Dâlbea a ajuns la Martac, care a centrat perfect, iar Buş a îndeplinit o simplă formalitate. Bucuria gazdelor a fost de scurtă durată, după ce Aymen Tahar a punctat, pentru medieşeni, cu un şut de la 30 de metri, în vinclul porţii apărate de Marc.

Reuşita algerianului a adus prima victorie, în acest sezon, pentru echipa pregătită de Cristi Dulca, care a ajuns la patru meciuri consecutive, fără înfrângere. În schimb, braşovenii au revenit pe ultimul loc în Liga I, cu un singur punct în 7 etape.

"Am debutat cu stângul dar vă pot spune că mai sunt multe meciuri de jucat, e foarte mult de muncă, e clar că, atâta timp cât te depărtezi de celelate echipe, presiunea e şi mai mare. Ca jucător, odată ce te-ai apucat de meseria asta, trebuie să joci cu presiunea asta. Trebuie să luptăm până la capăt pentru că mai sunt multe puncte în joc şi nu e totul pierdut", declară Ionel Gane - antrenor Corona Braşov.

Situaţia de la gruparea braşoveană rămâne astfel una extrem de tensionată şi în ciuda rezolvării problemelor financiare, jocul prestat de galben-albaştrii este deaprte de nivelul Ligii I. În etapa viitoare, Corona Braşov întâlneşte, în deplasare, formaţia Săgeata Năvodari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri