Sari la conținut

FOTBAL. Teste dificile pentru FC Braşov

Programul pentru elevii lui Ţălnar şi Florentin Petre nu este uşor nici în continuare cu doi adversari puternici în primele etape de campionat. Duminică, la Braşov, vine Petrolul Ploieşti pentru primul meci din Liga I, iar în etapa a doua FC Braşov se deplasează la Giurgiu pentru încă un duel cu Astra.

Tehnicienii galben-negrilor speră ca elevii lor să treacă peste eşecul din Cupa Ligii şi să confirme forma bună din perioada de pregătire.

"Cel mai important este ca la meciurile oficiale să se materializeze ce am lucrat acolo. Sunt sigur şi vă garantez că la meciul următor, atitudinea şi calitatea jucătorilor noştri va fi alta", a declarat Florentin Petre - antrenor secund FC Braşov  

Problema mare în lotul stegarilor o reprezinţă în continuare situaţia financiară. Jucătorii nu şi-au primit încă banii din drepturile de televizare, iar temenul limită promis de conducere este finalul acestei săptămâni.

Galben-negrii au pregătit meciul cu Petrolul Ploieşti cu un amical împotriva celor de la Blue Angels Bod, câştigat clar cu scorul de 14 la 0. Liviu Ganea a înscris de 4 ori iar Mugurel Buga a reuşit o triplă în acestă partidă.