Sari la conținut

FOTBAL. Veşti bune la FC Braşov

Mai mult, după deciziile de ieri ale Ligii Profesioniste de Fotbal, clubul braşovean poate încasa prima parte din drepturile de televizare, iar cei din conducere au că plăţile nu se opresc aici.

"O mică parte s-a rezolvat, s-a plătit un slariu şi avem promisiuni că în câteva zile, după ce se iau banii de la Ligă, se vor mai plăti încă trei patru salarii", a spus Cătălin Munteanu - jucător FC Braşov

Majoritatea jucătorilor de la FC Braşov nu îşi primiseră banii de la începutul anului. Galben-negrii au intrat în linie dreaptă şi cu pregătirile pentru primul meci al sezonului care va avea loc vineri, la Braşov. Stegarii vor debuta în Cupa Ligii contra deţinătoarei Supercupei României, Astra Giurgiu. Partida începe vineri, 18 iulie, de la ora 21:00.

Tot în Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal s-a decis că suma de aproximativ un milion de euro, reprezentînd diferenţa dintre locul ocupat de FC Vaslui, echipă fără licenţă, şi cel ocupat de FC Braşov, va fi împărţită egal între cele 18 echipe din Liga I. Astfel fiecare club din Liga I va primi un bonus de circa 60.000 de euro.