Un bărbat din Timișoara a împrumutat doi cunoscuți cu 27.000 de lei, iar apoi datornicii n-au mai vrut să-i dea banii înapoi

Data actualizării: Data publicării:
Bani împrumutați, refuz de restituire
Bărbatul a împrumutat o sumă mare de bani, însă beneficiarii refuză să-i restituie. Foto: Profimedia

Un bărbat din Timișoara a făcut plângere la poliție după ce a împrumutat anul trecut două persoane cu 27.000 de lei, iar ulterior aceștia n-au mai vrut să-și plătească datoria.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunțat vineri că doi bărbaţi din comuna Mătăsari sunt cercetaţi penal după ce aceștia au împrumutat anul trecut suma de 27.000 de lei de la un bărbat din Timişoara, dar nu au mai restituit-o. Cu banii obținuți, aceștia voiau să își plătească niște datorii şi să-și acopere alte nevoi personale, informează Agerpres. 

Potrivit plângerii făcute de păgubit, în cursul anului 2023 el a împrumutat doi bărbaţi din comuna Mătăsari cu suma totală de 27.000 de lei, pentru a putea acoperi sumele datorate de societatea pe care ei o administrează, cât şi pentru a-și satisface nevoile personale. Ulterior, aceștia din urmă au refuzat apoi să-i mai înapoieze suma datorată.

IPJ Gorj a transmis că „în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de înşelăciune, abuz de încredere şi abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.”

Editor : Cristina Sava

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri