Sari la conținut
News Alert

HOCHEI. Corona, două victorii în weekend

Patric Polc a revenit în poarta Coronei, iar galben-albaştrii au urcat până pe locul secund, cu 34 de puncte. Primul examen a fost partida contra ciucanilor, pe care braşovenii au reuşit să o câştige cu scorul de 4 la 1. Oaspeţii au deschis scorul prin Becze în prima repriză, dar apoi dubla finalandezului Hietamaki şi reuşitele lui Antal şi Saluga au consacrat victoria clară a gazdelor.

Din păcate, meciul încins cu ciucanii a lăsat urme în lotul braşovenilor, care i-au pierdut pe Denis Dumitru, lovitură la genunchi şi Janos Imre, traumatism cranian, după intrări dure ale oaspeţilor.

Duminică au sosit sub Tâmpa cei de la Miskolc şi Corona se pregătea de un nou test dificil. Pe gheaţă, elevii lui Greg Lindqvist au avut una din cele mai bune prestaţii din ultima vreme şi au reuşit să treacă de maghiari cu scorul de 4 la 2. Şi de acestă dată cei care au punctat primii au fost oaspeţii prin Tyler Metcalfe.

Zsok şi Molnar au întors scorul până la prima pauză în favoarea gazdelor pentru ca Dubek să restabilească egalitatea. Gazdele au avut însă ultimul cuvânt, Hietamaki şi Petres punctând pentru al treilea succes al gazdelor în Liga Mol.

Seria meciurilor tari continuă pentru galben-albaştrii în acestă seară, cu disputa contra celor de la Nove Zamky. Partida cu slovacii are loc de la ora 19:00 pe Patinoarul Olimpic şi este transmisă, în direct, de Digi24 Braşov.

Pe aceeași temă