Hoteluri neîncăpătoare pentru Revelion

Data publicării:
HOTELURI REVELION

Pachetele pentru Revelion au fost cumpărate încă din luna noiembrie. Unii hotelierii au conceput oferte speciale chiar şi numai pentru petrecerea de Revelion. Totul, ca să nu piardă clienţii.

"Avem pachetul tip Gala Dinner, petrecerea nopţii dintre ani. Accesul fiind garantat şi la zona termală, la zona de saune. Tarifele încep de la 577 de euro pt 2 persoane şi pot atinge tarife de până la 2000 de euro pt apartament dacă discutăm despre pachetul de 5 nopţi de cazare", spune Ioana Dobrescu, Marketing & Sales Manager Hotel 4*.

Chiar dacă cel mai mic preţ pentru un pachet de Revelion depăşeşte 600 de euro de persoană, acestea s-au vândut în totalitate. Locuri disponibile la hotelurile din zona Braşovului mai sunt doar pentru perioada Crăciunului, iar ofertele şi preţurile diferă de la hotel la hotel.

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, hotelierii au conceput oferte cât mai variate. Aceştia oferă de la seri speciale de film până la transferul cu maşina de la hotel până la pârtie. Totul pentru a acoperi cât mai bine nevoile turiştilor.

De Crăciun, pachetele turistice cu 4, 5 sau 6 nopţi, la hotelurile de patru stele costă între 350 şi 450 de euro de persoană, iar, de Revelion, cel mai ieftin pachet este de 650 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri