Oferte speciale pentru sărbătoriţii de mâine

Data publicării:
OFERTE SPECIALE

Dacă doriţi să surprindeţi o persoană dragă cu un cadou cu totul special de Sfânta Maria, SPA-ul este locul potrivit. Centrele de îngrijire oferă, în această perioadă, servicii de relaxare la preţuri reduse cu până la 20%. "Am pregătit un masaj intuitiv, care este masajul terapeutic. Dacă este vreo problemă, kinetoterapeutul rezolvă acea problemă. Acest ritual împreună durează 90 de minute şi costă 169 de lei", Lavina Anton, manager SPA.

Oferte atractive sunt şi pentru cei care preferă tratamente de îngrijire în tandem. Un pachet, care include masaj, exfoliere şi împachetare cu argilă şi extract de trandafiri, care în mod normal costă 350 de lei de persoană, ajunge să coste 380 de lei pentru două persoane.

Cei care preferă cadourile simple, dar rafinate şi cevai mai pretenţioase, pot alege o cutie de trufe din ciocolată fină, aduse tocmai din Belgia. Pentru sărbătoriţi se fac reduceri de până la 20%.

Indiferent de perioadă sau de ocazie, florile rămân în continuare cele mai frumoase şi mai îndrăgite daruri. Fie că însoţesc un cadou, fie că sunt ele însele o surpriză, acestea rămân darul clasic apreciat de toată lumea.

Nici hotelierii nu se lasă mai prejos când vine vorba de preţuri. De Sfânta Maria, o cameră la un hotel de trei stele din centrul Braşovului costă 130 de lei pe noapte de persoană şi 160 de lei pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri