Puncte puţine şi multă îngrijorare la FC Braşov

Data publicării:
PUNCTE PUTINE

Stegarii au ajuns aproape de locurile retrogradabile iar jocul prestat de elevii lui Adrian Szabo nu seamănă deloc cu cel de la finalul sezonului trecut. Soluţiile pentru braşoveni nu se bazează pe transferuri. "Deocamdată o să facem o analiză, dar trebuie să ne mişcăm repede, iar dacă nu vom înţelege că trebuie să luptăm la sacrificiu şi să avem şi mintea limpede, să luăm cele mai bune soluţii în teren în toate momentele, înseamnă că nu avem ce căuta să jucăm pentru Braşov",  Constantin Zotta - director general FC Braşov.

Singurul nume, vehiculat cu un posibil transfer sub Tâmpa, este cel al fostului dinamovist, Andrei Cristea. Prestaţia din startul sezonului i-a pus pe gânduri pe conducătorii braşovenii. Ţelul, de a ajunge în Cupe Europene, este foarte departe, iar salvarea de la retrogradare pare un obiectiv mai realist pentru lotul actual al celor de la FC Braşov. "Probabil că poate să facă faţă, probabil că nu, trag speranţele că lucrurile se vor îndrepta, în primul rând de la noi de la antrenori şi jucători",  Adrian Szabo - antrenor FC Braşov

Înfrângerea cu FC Botoşani a fost prima pentru Adrian Szabo pe Stadionul Tineretului. În etapa viitoare FC Braşov va întâlni, în deplasare, Oţelul Galaţi. Partida va avea loc vineri, 16 august, de la ora 19.00, iar meciul este transmis de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri