Dorinel Munteanu se confruntă cu "serioase probleme de sănătate"

Data publicării:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu FOTO: Agerpres

Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, se confruntă cu "serioase probleme de sănătate" şi necesită îngrijire medicală de specialitate, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu, potrivit Agerpres.

"Dragi suporteri, parteneri şi membri ai familiei Oţelul Galaţi, regret că trebuie să vă informăm despre situaţia dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenţie şi îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff şi echipă. Vreau să transmit întreaga mea susţinere şi solidaritate către Dorinel şi familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost şi este o parte integrantă a succesului şi istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune şi profesionalism misiunii sale", se arată în mesajul semnat de Munteanu.

Oficialul echipei gălăţene a făcut apel la unitate pentru a asigura stabilitatea şi continuitatea clubului.

În timpul partidei cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, duminică seara, în deplasare, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a fost eliminat în min. 75, pentru injurii aduse arbitrului asistent Andrei Constantinescu. Ulterior, antrenorul Oțelului nu s-a prezentat la interviu pentru că s-a simțit rău, iar în momentul de față se află internat în spital. Chiar dacă au trecut două zile de la meciul cu Dinamo, Dorinel Munteanu continuă să se afle pe patul de spital și a anunțat că nici acum nu se simte bine.

“Nu sunt bine deloc. M-a lăsat pieptul, m-a luat durerea de urechi și cap. Nu știu ce să zic. Diseară plec din spital”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit Fanatik.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri