Un irlandez în România

Data publicării:
IRLANDEZ

Povestea lui Dean în România a început în 1997 când s-a îndrăgostit de o femeie din Vlădeni. A cunoscut-o pe vapor, acolo unde lucra ca medic. Visa atunci să vadă toată lumea, iar meseria i-a oferit această şansă. Iubirea
l-a condus spre Braşov, oraş pe care acum îl consideră "acasă".

Poate că a fost nevoie de o călătorie de 20 de ani pentru ca Haydn să găsească omul cu care avea să îşi întemeieze o familie. A lăsat de-o parte o carieră de medic pe un vas de croazieră, o ţară din occident şi a venit în România. Este convins că dacă ar mai trebui să aleagă încă o dată, la fel ar face.

Acum, Dean are propriile afaceri în România. Are o companie imobiliară şi din dragoste pentru muzică a deschis şi un pub irlandez care să-i amintească mereu de locurile natale. Aici a descoperit şi muzica populară românească pe care a îndrăgit-o încă din primii ani trăiţi în România.

Îi place România, dar nu şi maşinile româneşti. Lui îi plac cele celebre şi de epocă. Când era abia un şofer începător şi-a cumpărat şi prima maşină, fabricată cu caţiva ani înainte ca el să se nască. De atunci a strâns o adevarată coleţie de maşini de epocă, însă nu pe toate le ţine în România.

România l-a ajutat să devină un om de afaceri prosper, dar şi un om împlinit în plan personal. Are o familie frumoasă cu patru copii şi o soţie pe care o iubeşte la fel ca în prima zi. Iar dragostea pentru Braşov este cea care îi face viaţa perfectă.

"Îmi place Braşovul foarte mult, îmi place România în general, dar Braşovul este special pentru mine...Îmi place vremea în România, în Irlanda plouă des...cerul nu e la fel de albastru, e mai aproape de gri, îmi plac oamenii, a declarat Haydn Dean, antreprenor. 

Toate acestea l-au transformat pe Haydn dintr-un adolescent dornic să descopere toate colţurile lumii într-un "braşovean" căruia ăi plac sarmalele, telemeaua ăi mămăliga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri