Sari la conținut

Baschet. Studenţii trag tare

Fără cei 6 jucători angrenaţi în activităţile echipelor naţionale, Silvăşan, Baciu, Mandache, Jucan, Kuti Nandor şi Dragoş Gheorghe, ceilalţi "studenţi" au efectuat un cantonament de 10 zile în Serbia, unde au făcut cunoştinţă cu metodele de pregătire ale noului preparator fizic, sârbul Filip Mihajlovic.

"Am efectuat în fiecare zi câte un antrenament de pregătire fizică, unul tehnico-tactic în sală, cu mingea. Sunt mulţumit de pregătire, mai ales că l-am cooptat în staff-ul nostru tehnic pe preparatorul fizic Filip Mihajlovic, care m-a ajutat foarte mult în această perioadă", a afirmat Dorin Pintea.

Antrenorul clujenilor este atent în această perioadă şi la ce se întâmplă la celelalte echipe din Liga Naţională.

"Am urmărit, bineînţeles, transferurile făcute în campionatul nostru. Îmi dau seama că va fi un campionat foarte puternic. Prea devreme să facem pronosticuri cu favorite, dar după părerea mea, Ploieştiul are un cuvânt greu de spus în campionatul acesta", a mai spus acesta.

Baschetbaliştii de la "U" Banca Transilvania pleacă în Austria, unde vor disputa două meciuri amicale. Până la startul sezonului, clujenii mai au două turnee de pregătire: la Tîrgu Mureş, în perioada 11 - 13 septembrie, şi în Grecia, între 19 şi 21 septembrie.